Kiełbasy
Nasze kiełbasy – tradycja i doświadczenie
Uwędzenie dobrej kiełbasy to sztuka wymagająca długich lat doświadczenia.
Najlepsze gatunki mięsa, naturalne przyprawy i jelitowe osłonki, odpowiedni rodzaj drewna, temperatura dymu i czas wędzenia – każdy szczegół ma znaczenie i wpływa na finalny smak i aromat.
Metodą prób i błędów osiągasz w końcu recepturę idealną, my jednak ten etap mamy już dawno za sobą.
Dziś oferujemy ci nasz efekt końcowy – kiełbasy, które nie mają sobie równych. Nie możemy zdradzić ci wszystkich naszych sekretów na temat jej wyrobu, ale gwarantujemy ci, że w jej produkcję wkładamy naszą ogromną wiedzę, długoletnią tradycję, a przede wszystkim serce. Oferujemy aż 11 rodzajów kiełbasy, pośród których na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Suche lub bardziej tłuste, delikatne lub wyraziste, do chleba lub do dań głównych – każda z naszych kiełbas ma swój indywidualny charakter, ale co najważniejsze, każda jest wyjątkowo pyszna.